Prodavam printer HP Deskjet Ink Advantage 1515 All-in-One Printer

  • По договор
  • Датум на објавување: 30/12/2019
    • Аеродром, Скопје, Цела Македонија, Македонија

Prodavam printer HP Deskjet Ink Advantage 1515 All-in-One Printer
Ne e koristen mnogu, ispraven, povolna cena
Potrošeni se cartridge-te crniot i colorot treba se smenat so novi
Povekje info na linkot podole
https://www.cnet.com/products/hp-deskjet-ink-advantage-1515-all-in-one-multifunction-printer-color/


Телефон: 070300926

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи