Prodavam polica vitrina za knigi CD DVD

 • По договор
 • Датум на објавување: 30/12/2019
  • Аеродром, Скопје, Цела Македонија, Македонија

Prodavam odlichna polica / vitrina za CD DVD knigi
Dimenzii: visina 140cm, dlabochina 18cm širina 21cm
Cena povolna


Телефон: 070300926

Корисни информации

 • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
 • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
 • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
 • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи

 • se prodava masa

  se prodava masa

  Дом/Мебел Скопје (Цела Македонија) 27/12/2019
  6000.00 Денари
 • itno...

  itno...

  Дом/Мебел Прилеп (Цела Македонија) 10/12/2019
  7000.00 Денари
 • Печка на плин

  Печка на плин

  Дом/Мебел Кавадарци (Цела Македонија) 02/12/2019
  3000.00 Денари