Продавам папагали тигрици 350 денари

 • 350.00 Денари
 • Датум на објавување: 09/01/2020
 • Датум на извршени измени: 09/01/2020
  • Скопје, Цела Македонија, Македонија

Продавам папагали тигрици. Мажјак и женка. Цена 350 денари.


Телефон: 077587771

Корисни информации

 • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
 • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
 • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
 • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи

 • GOLUBOVI - nemački DOBOŠARI svih boja

  GOLUBOVI - nemački DOBOŠARI svih boja

  Птици Скопје (Цела Македонија) 27/08/2019
  По договор
 • Papige afričke sive

  Papige afričke sive

  Птици Неготино (Цела Македонија) 25/06/2019
  Контактирај го огласувачот
 • Papagaji od ara

  Papagaji od ara

  Птици Македонски Брод (Цела Македонија) 25/06/2019
  Контактирај го огласувачот