Маџун за слабеење

  • 750.00 Денари
  • Датум на објавување: 15/01/2020
  • Датум на извршени измени: 15/01/2020
    • Цела Македонија, Македонија

➤ Слабеење и дијета
➤ Природен е ослабувач, го намалува апетитот, регулира запек
➤ Олеснува варењето, чистач на токсини, елиминира гасови, помага при нормализација на мокрењето, го намалува шекерот, елиминира вишок маснотии, регулира притисок и холестерол, телого го држи во форма
➤ Заедно со дијета во просек месечно се обезбедува губење од 5 до 7 кила
➤ Препорачливо е пред јадење пола сат 1 кафена лажичка

➤ За порачување: Име, град, тел, број и производот
➤ Пишете ни на инбокс или на број 075 664 881


Телефон: 075 664 881

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи