Klima Inventer VIVAX 3,5KW so dve edinici

  • 250.00 Euro €
  • Датум на објавување: 25/01/2020
    • Ohrid, Охрид, Цела Македонија, Македонија

Prodavam Klima ured Inventer VIVAX 3,5kw so dve vnatresni stanici eden kompresor
-ednata vnatresna edinica moze zasebno


Телефон: 071921283

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи