Swiss Military часовник со гаранција

  • 11000.00 Денари
  • Датум на објавување: 28/01/2020
    • Скопје, Цела Македонија, Македонија

Часовникот е нов ,пред 3 месеци е купен со него иде кутијата резерни делови и гаранција


Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи