Prodazba na plac

 • По договор
 • Датум на објавување: 28/01/2020
  • Kamenik, Скопје, Цела Македонија, Македонија

Nedviznosta se naoga na ul: Boris Trajkovski 64/04
Povrshina 1650m2 so imoten list i priklucok na voda i struja. Na del od imotot izgradena e kuka so povrshina od: 40m2.


Телефон: 075 /63 58 98 i 075/ 25 66 68

Корисни информации

 • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
 • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
 • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
 • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи

 • Nerezi 5700m2

  Nerezi 5700m2

  Плацеви Скопје (Цела Македонија) 28/12/2019
  325000.00 Euro €
 • Se prodava niva

  Se prodava niva

  Плацеви Скопје (Цела Македонија) 26/12/2019
  По договор
 • Se prodava plac

  Se prodava plac

  Плацеви Скопје (Цела Македонија) 26/12/2019
  22.00 Euro €