Продавам плацеви во Радишани

 • 40.00 Euro €
 • Датум на објавување: 01/02/2020
 • Датум на извршени измени: 01/02/2020
  • Скопје, Македонија

Плацевите се наоѓаат кај последната станица 57А, Има вода, струја, одвод, маркица за градба, пат. Големината на плацевите е од 350 квадратни метри до 500.
Телефон за контакт 077 861 721.


Корисни информации

 • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
 • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
 • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
 • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи

 • Prodazba na plac

  Prodazba na plac

  Плацеви Скопје (Цела Македонија) 28/01/2020
  По договор
 • Prodavam plac

  Prodavam plac

  Плацеви Скопје 19/01/2020
  По договор
 • Nerezi 5700m2

  Nerezi 5700m2

  Плацеви Скопје (Цела Македонија) 28/12/2019
  325000.00 Euro €