Кожна аголна гарнитура со фотеља

  • 1500.00 Euro €
  • Датум на објавување: 02/02/2020
  • Датум на извршени измени: 02/02/2020
    • Ѓорче Петров, Скопје, Цела Македонија, Македонија

Продавам луксузна, кожна, аголна гарнитура со фотеља од ТОМ Словенија, изработени по меѓународни стандарди за квалитет. Користени се само неколку месеци и се во одлична состојба. Цената не е фиксна.


Телефон: 078 754 502

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи