Kompjuter so monitor

  • 9700.00 Денари
  • Датум на објавување: 05/02/2020
    • Струмица, Цела Македонија, Македонија

Се продава компјутер HP Compaq 8200 Elite Small Form Factor и LCD монитор 19" марка LG Flatron W1934S. Компјутерот е одличен, тивок, стабилен, погоден за секаква намена и доаѓа со Windows 10 Pro, upgrade преку лиценциран Windows 7 Pro.

Конфигурација:
CPU: i5-2400 @ 3.10GHz, Max Turbo 3.40 GHz, 6 MB Cache, 4 cores
RAM: 4GB
HDD: 320GB
Intel HD Graphics

Монитор:
LG Flatron W1934S 19" LCD


Телефон: 077 912 370

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи