Се продава гаража

 • Контактирај го огласувачот
 • Датум на објавување: 09/02/2020
  • Карпош 2, Скопје, Македонија

Се продава гаража во Карпош2 позади Драмски Т.


Телефон: 072255301

Корисни информации

 • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
 • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
 • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
 • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи

 • Издавам

  Издавам

  Гаражи Скопје (Цела Македонија) 13/08/2019
  25.00 Euro €
 • Podzemna Garaza

  Podzemna Garaza

  Гаражи Кавадарци 12/07/2019
  5.00 Euro €
 • Издавам

  Издавам

  Гаражи Скопје (Цела Македонија) 08/07/2019
  25.00 Euro €