Tražim sobarice, vrtlara, recepcionera

  • Контактирај го огласувачот
  • Датум на објавување: 10/02/2020
    • Цела Македонија, Македонија

Tražim više sobarica, vrtlara i recepcionera za sezonski posao na otoku Pagu, Hrvatska.
Smještaj osiguran. Više informacija na mail: info@tauzer-b.hr ili na mob 0038598227943
Turističko naselje Mandrice www.mandrice.com


Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи