Обуки за масажа

 • 15000.00 Денари
 • Датум на објавување: 10/02/2020
  • Карпош, Скопје, Цела Македонија, Македонија

ОБУКА ЗА МАСЕРИ!!!
Ве известуваме дека Гуа Ша ќе започне со обука за масери.
Обуките ќе се одржуваат за викенд, во сабота и недела, во договор со учесниците, во Гуа Ша.
Групите ќе бидат составени од максимум тројца учесници, со цел подобро и полесно да се совлада материјалот и сите прашања и проблеми да бидат објаснети на секој учесник поединечно.
Со сите 3 пакети следува скрипта со основни информации за потсетување.
Обуките ќе ги држи Оливера Бошкоска – терапевт и сопственик на Гуа Ша.
Оваа обука е наменета за сите кои сакаат да научат да масираат, без разлика дали имаат некакво претходно искуство.
За повеќе информации и пријавување пишете ни во инбокс или на маил: olivera_luseva@live.com


Телефон: 078926221

Корисни информации

 • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
 • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
 • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
 • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи

 • Pozajmice za pravna i fizicka lica.

  Pozajmice za pravna i fizicka lica.

  Останати услуги Битола (Цела Македонија) 04/02/2020
  123.00 Денари
 • Sponzoriram

  Sponzoriram

  Останати услуги Скопје (Цела Македонија) 03/02/2020
  Контактирај го огласувачот
 • decko36

  decko36

  Останати услуги (Цела Македонија) 30/01/2020
  Контактирај го огласувачот