Neka devojka u Skoplju

  • 200.00 Euro €
  • Датум на објавување: 12/02/2020
    • Скопје, Македонија

Ima li neka devojka iz Skoplja koja zeli druzenje uz novcanu nadoknadu sa normalnim deckom iz dijaspore koji je trenutno u SK? Posite na mail usamljenich82@outlook.com


Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи