se prodava avtomobil WV Golf 3

  • 800.00 Euro €
  • Датум на објавување: 13/02/2020
  • Датум на извршени измени: 19/02/2020
    • Kisela Voda, Скопје, Цела Македонија, Македонија

God.na proizvodstvo 1997
1.4 benzinski motor
pominati 198.000 km
neregistriran vo dobra vozna sostojba


Телефон: 071/340-730

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи