se prodava niva

 • По договор
 • Датум на објавување: 13/02/2020
  • Petrovec S.Ognjanci, Скопје, Цела Македонија, Македонија

Se prodava niva od 20.000m2 vo s.Ognjanci potocno na vlezot vo seloto na 300 m od glavniot pat.
Nivata e so komletna dokumentacija


Телефон: 071/340-730

Корисни информации

 • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
 • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
 • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
 • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи

 • se prodava plac

  se prodava plac

  Плацеви Скопје (Цела Македонија) 13/02/2020
  15.00 Euro €
 • Prodazba na plac

  Prodazba na plac

  Плацеви Скопје (Цела Македонија) 28/01/2020
  По договор
 • Nerezi 5700m2

  Nerezi 5700m2

  Плацеви Скопје (Цела Македонија) 28/12/2019
  325000.00 Euro €