sw prodava battery pack

 • 75.00 Денари
 • Датум на објавување: 17/02/2020
  • карпош, Скопје, Цела Македонија, Македонија

apc smart ups rt 192v rm battery pack 2 rows


Телефон: 075444634

Корисни информации

 • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
 • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
 • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
 • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи

 • Playstacion 4

  Playstacion 4

  Електроника (Цела Македонија) 06/02/2020
  220.00 Euro €
 • Kompjuter so monitor

  Kompjuter so monitor

  Електроника Струмица (Цела Македонија) 05/02/2020
  9700.00 Денари
 • Televizor ST

  Televizor ST

  Електроника Тетово (Цела Македонија) 03/02/2020
  14000.00 Денари