SE PRODAVA ITNO

 • Контактирај го огласувачот
 • Датум на објавување: 17/02/2020
 • Датум на извршени измени: 29/02/2020
  • Куманово, Цела Македонија, Македонија

Se prodava ITNO zemjiste vo kumanovo na avtoput 202 karsi Mebel Vi u kumanovo so ubava lokacija blisku e benzinskata pumpa i Hotel Satelit kako i slepsluzbata e vednas do nivata pogodena za gradenje
za kontakt :073222943 Ili Viber Whatssapp +4915171211655
Cena po dogovor


Корисни информации

 • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
 • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
 • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
 • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи

 • se prodava niva

  se prodava niva

  Плацеви Скопје (Цела Македонија) 13/02/2020
  По договор
 • se prodava plac

  se prodava plac

  Плацеви Скопје (Цела Македонија) 13/02/2020
  15.00 Euro €
 • Prodazba na plac

  Prodazba na plac

  Плацеви Скопје (Цела Македонија) 28/01/2020
  По договор