понуда за заем помеѓу поединец

 • 10000000.00 Euro €
 • Датум на објавување: 17/02/2020
  • Radovish, Битола, Цела Македонија, Македонија

Здраво
Јас сум пензионер банкар кој работи срце со мојата банка.
Имам голема сума на мојата сметка и моја грижа е да им помогнам на луѓето кои не можат да си го дозволат својот проект, им помагам на сериозни и чесни луѓе, кои можат да го вратат овој заем во нормално време. Ова ќе ви остави да соработувате со мојот нотар за постапките што ќе ги користите за извршување на оваа трансакција. Јас нудим краткорочни, среднорочни и долгорочни заеми кои се движат од 2.000 до 500.000 евра и пошироко. Моето враќање назад е направено со камата од 3%. е-пошта/// milicajevtic210@gmail.com
Телефон: 077997732

Корисни информации

 • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
 • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
 • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
 • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи

 • SPONZOR

  SPONZOR

  Останати услуги Скопје (Цела Македонија) 16/02/2020
  Контактирај го огласувачот
 • Обуки за масажа

  Обуки за масажа

  Останати услуги Скопје (Цела Македонија) 10/02/2020
  15000.00 Денари
 • Pozajmice za pravna i fizicka lica.

  Pozajmice za pravna i fizicka lica.

  Останати услуги Битола (Цела Македонија) 04/02/2020
  123.00 Денари