Се продава!

  • По договор
  • Датум на објавување: 26/02/2020
  • Датум на извршени измени: 26/02/2020
    • Карпош, Скопје, Македонија

Се продава користен лежај, димензии 190x160


Телефон: 077518322

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи