Издавање

  • Контактирај го огласувачот
  • Датум на објавување: 29/02/2020
    • Чаир, Македонија

Издавам стан во Чаир, на први кат, 38 м2 со кујна и трпезарија одвоени од дневната соба, ходник, купатило и тераса.


Телефон: 071922239

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи