Izdavanje apartmana u Pefkohoriju

  • 20.00 Euro €
  • Датум на објавување: 12/03/2020
    • Pirot, Македонија

Izdavanje cetvorokrevetnog, petokrevetnog i sestokrevetnog apartmana u Pefkohoriju, Grcka
Kompletno opremljeni.


Телефон: +38169735726

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи