Izdavanje apartmana u Pefkohoriju

  • 70.00 Euro €
  • Датум на објавување: 13/03/2020
    • Pirot, Скопје, Цела Македонија, Македонија

Iydavanje apartmana u Pefkohoriju.
Nudimo cetvorokrevetne, petokrevetne i sestokrevetne apartmane.
Kompletno su opremljeni.
Cena se krecu od 20 eura do 90 eura, u zavisnosti od smestaja.


Телефон: +38169735726

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи