Стан во центар - Тетово

  • Контактирај го огласувачот
  • Датум на објавување: 15/03/2020
  • Датум на извршени измени: 27/07/2020
    • Тетово, Македонија

Изнајмувам наместен стан од 42 m2, во зградата кај продавницата "Пеко "


Телефон: 070 329 615

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи