СЕ ПРОДАВА стан во ДОЈРАН

  • 1.00 Euro €
  • Датум на објавување: 20/03/2020
  • Датум на извршени измени: 20/03/2020
    • Гевгелија, Цела Македонија, Македонија

Се продава целосно опремен функционален стан во центарот на Нов Дојран, 72м2, со подрум. Станот е на главна осветлена улица, над стоматолошка ординација, целосно реновиран минатите неколку години, веднаш вселив.

Спална кон езеро (тивка), 7 легла (вкупно), нови прозори, нова клима инвертер, нова панелка 2,5kW, паркетот е свежо лакиран, нова влезна врата, тераса што гледа кон паркот, затворена тераса во склоп на кујната со дополнителен шпорет.

Контакт за цена и повеќе слики на тел. 078 282 191
Можна е замена за помал стан во Скопје.


Телефон: 078282191

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи