KOTEL ZA PARNO na struja

  • По договор
  • Датум на објавување: 26/03/2020
    • Kozle, Скопје, Цела Македонија, Македонија

ELEKTRICEN KOTEL ZA PARNO OD 36 KW ( 6X 6)
NOV , NEUPOTREBUVAN - MNOGU POVOLNO


Телефон: 078387388

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи