Izdavam namesten stan

  • 200.00 Euro €
  • Датум на објавување: 05/04/2020
    • Karpos, Скопје, Цела Македонија, Македонија

Namesten stan so centralno parno parking prostor i terasa


Телефон: 071 354858

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи