Се подаруваат овие прекрасни кученца

  • По договор
  • Датум на објавување: 07/04/2020
    • Аеродром, Скопје, Цела Македонија, Македонија

Кученцата се со мал раст доста се паметни а и убави им бараме домче со цел да останат надвор. Само за сериозни вдомувачи кој ке им пружат љубов и нега во огромни количини


Телефон: 077702456

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи