Кисела Вода, Продавам гаража 10 м2, спроти ТИНЕКС

  • 1.00 Денари
  • Датум на објавување: 23/04/2020
    • Кисела Вода, Скопје, Македонија

Кисела Вода, Продавам гаража 10 м2, заѕидана со врата и клуч, погодна за паркинг место, деловен магацин и слично, Гаражата се наоѓа во Зградата спроти ТИНЕКС маркетот во Кисела Вода.


Телефон: 079 202 106

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи