IVEKO STRALIS

 • По договор
 • Датум на објавување: 15/05/2020
  • Гевгелија, Цела Македонија, Македонија

Се продава влекач ИВЕКО СТРАЛИС. За подетални информации-контакт телефон 070696123


Телефон: 070 696 123

Корисни информации

 • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
 • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
 • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
 • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи

 • ВЛЕКАЧ IVEKO STRALIS

  ВЛЕКАЧ IVEKO STRALIS

  Камиони-Комбиња Гевгелија (Цела Македонија) 11/11/2019
  Контактирај го огласувачот
 • Opel Vivaro

  Opel Vivaro

  Камиони-Комбиња Скопје (Цела Македонија) 03/10/2019
  4200.00 Euro €
 • For sale: Antminer s9,S15,S17,RXT2080ti / GTX1080 / whatsapp: +16692284859

  For sale: Antminer s9,S15,S17,RXT2080ti ...

  Камиони-Комбиња Крива Паланка (Цела Македонија) 20/07/2019
  400.00 Euro €