Masaza Transs Skopje

 • Контактирај го огласувачот
 • Датум на објавување: 22/05/2020
 • Датум на извршени измени: 22/05/2020
  • Karpos, Скопје, Цела Македонија, Македонија

TRANS DEVOJKA PRAVIM RELAKS MASAZA, MASAZI
VO PRIJATEN I DISKRETEN AMBIENT
TEL: 077-642-494
NATALIJA


Телефон: 077642494

Корисни информации

 • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
 • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
 • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
 • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи

 • Masaza Trans

  Masaza Trans

  Останати услуги Скопје (Цела Македонија) 20/05/2020
  Контактирај го огласувачот
 • Итно Кредит

  Итно Кредит

  Останати услуги Скопје (Цела Македонија) 19/05/2020
  10.00 Денари
 • Итно Кредит

  Итно Кредит

  Останати услуги Скопје (Цела Македонија) 19/05/2020
  10.00 Денари