Количка за близнаци и ДВА Транспортери CHIPOLINO

  • 1.00 Денари
  • Датум на објавување: 22/05/2020
    • Кавадарци, Цела Македонија, Македонија

1.Количка за близнаци CHIPOLINO 5000 ден
2.Два транспортери до 13 кг CHIPOLINO (2 X 1000 ден)
ОДЛИЧНО СОЧУВАНИ !!!


Телефон: 078324920

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи