Prodavam limena garaza koristena, podignuvanje od D.Sonje

 • 200.00 Денари
 • Датум на објавување: 24/05/2020
  • D.Sonje, Скопје, Цела Македонија, Македонија

Prodavam limena garaza koristena, podignuvanje od D.Sonje.


Телефон: 070/370-836

Корисни информации

 • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
 • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
 • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
 • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи

 • Издавам

  Издавам

  Гаражи Скопје (Цела Македонија) 13/08/2019
  25.00 Euro €
 • Издавам

  Издавам

  Гаражи Скопје (Цела Македонија) 08/07/2019
  25.00 Euro €
 • IZDAVAM GARAZA

  IZDAVAM GARAZA

  Гаражи Скопје (Цела Македонија) 27/06/2019
  3200.00 Денари