METAL DETECTOR SO DISKRIMINACIJA

 • 1200.00 Euro €
 • Датум на објавување: 24/05/2020
  • Gevgelija, Гевгелија, Цела Македонија, Македонија

PI METAL DETECTOR - GEOFAZMA
Ниска реакција на камења, кои се состојат од железо и железни оксиди Можност за употреба на мали, нормални и големи калеми .
Можете да го користите овој метал детектор за:
Метален детектор за општа намена - Пребарување на плажа –
Подводен метал детектор –
Пребарување метеорити –
Пребарување злато (nugget) –
Детектор за длабоко пребарување Карактеристики: Принцип: Индукција на пулсот Режим: движење / не-движење
оди со калем: 27 цм, 38цм
Индикација: LCD екран, звук
Моќност: 12V, заштита од обратен поларитет Низок аларм на батеријата.
Потрошувачка: 80-100 mA
Длабочина со серпентина од 27 см: 25 см за мала монета 30 см (1 евро) за голема монета Големи предмети на поголема далечина.
Максимална длабочина со сонда 1м х 1м за голем предмет до 3м


Телефон: 070543762

Корисни информации

 • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
 • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
 • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
 • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи

 • kompjuter

  kompjuter

  Електроника Скопје (Цела Македонија) 05/04/2020
  3000.00 Денари
 • PI METAL DETECTOR - GEOFAZMA

  PI METAL DETECTOR - GEOFAZMA

  Електроника Гевгелија (Цела Македонија) 16/03/2020
  700.00 Euro €
 • DALECINSKI LOKATOR ZA ZLATO

  DALECINSKI LOKATOR ZA ZLATO

  Електроника Гевгелија (Цела Македонија) 09/03/2020
  1600.00 Euro €