PLAC VO VOLKOVO

 • Контактирај го огласувачот
 • Датум на објавување: 26/05/2020
  • Волково, Скопје, Цела Македонија, Македонија

Se prodava plac vo Volkovo 300m2. Placot se naodza odma nad kilimarata i e vo gradezna zona. Cenata e po dogovr. Samo za seriozni kupuvaci.
Tel za kontakt 071/918-678 Angele


Телефон: 071/918-678

Корисни информации

 • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
 • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
 • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
 • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи

 • se prodava niva vo bunardzik

  se prodava niva vo bunardzik

  Плацеви Скопје (Цела Македонија) 10/05/2020
  Контактирај го огласувачот
 • prodavam niva

  prodavam niva

  Плацеви Битола (Цела Македонија) 07/05/2020
  1.00 Euro €
 • Se prodava

  Se prodava

  Плацеви Куманово (Цела Македонија) 29/04/2020
  4.00 Euro €