Југо Флорида бела

 • 650.00 Euro €
 • Датум на објавување: 29/05/2020
  • Скопје, Македонија

98 година
80000 км


телефон за контакт 070/900-939


Телефон: 070/900-939

Корисни информации

 • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
 • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
 • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
 • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи

 • ПРОДАВАМ C3, 1.4 SX

  ПРОДАВАМ C3, 1.4 SX

  Автомобили Скопје (Цела Македонија) 21/05/2020
  3000.00 Euro €
 • Se prodava Sevrolet Spark

  Se prodava Sevrolet Spark

  Автомобили Скопје (Цела Македонија) 16/05/2020
  По договор
 • Se prodava Golf 4

  Se prodava Golf 4

  Автомобили Скопје (Цела Македонија) 16/05/2020
  По договор