Tengo - Chery

 • 5500.00 Euro €
 • Датум на објавување: 29/05/2020
  • Скопје, Македонија

Chery tengo 1.6 benzin plin 90000km. 2011GODINA
070/900-939


Телефон: 070/900-939

Корисни информации

 • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
 • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
 • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
 • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи

 • Jugo Floridi povolno

  Jugo Floridi povolno

  Автомобили Скопје 29/05/2020
  По договор
 • Seat Ibiza

  Seat Ibiza

  Автомобили Скопје 29/05/2020
  2600.00 Euro €
 • Mercedes E 220

  Mercedes E 220

  Автомобили Скопје 29/05/2020
  6500.00 Euro €