Стан во Охрид

  • По договор
  • Датум на објавување: 29/05/2020
    • Охрид, Македонија

мирна локација кај Биљанини извори (Беј Бунар) на 4 кат, со лифт, 55м2, двособен, со убава тераса и поглед према Галичица


Телефон: 070/900-939

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи