Дуќан на високо приземје

  • По договор
  • Датум на објавување: 29/05/2020
    • Скопје, Македонија

Деловен простор на Партизанска пред мостот обединети нации
Дуќанот е на високо приземје
28м2
Веднаш вселив
Може и под кирија


Телефон: 070/900-939

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи