динамична работа во успешна компанија

  • По договор
  • Датум на објавување: 29/05/2020
    • Скопје, Цела Македонија, Македонија

Ние сме специјализирани за проектирање, изградба и одржување на сите видови лифтови и ние сме меѓународно признат партнер на најпознатите компании во областа на вертикалниот транспорт.
Доколку барате динамична работа во успешна компанија и високо професионална и подржувачка работна средина, ве повикуваме да станете дел од нашиот тим и да се пријавите на нашиот оглас!
- Машински инженери
- Електро инженери
- Електроничари
- Автоматичари
- Општи работници

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ
• Минумум ССС – Завршено образование од соодветната област
• Работно искуство (пожелно), но не и задолжително
• Возачка дозвола – Б категорија (Активен возач)
• Самоиницијативност и одговорност при извршување на работните задачи
• Способност за тимска работа и работа на терен

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените квалификации потребно е да достават своја биографија (CV) на
e-mail: vrabotuvamepooglas@gmail.com
Телефон за контакт: 070/900-939


Телефон: 070/900-939

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи