Потребна екипа за монтажа и одржување на лифтови

  • По договор
  • Датум на објавување: 29/05/2020
    • Скопје, Цела Македонија, Македонија

Зголемувањето на обемот на работа и барањата на пазарот доведоа до потреба да се создаде соодветен тим на луѓе кои ќе можат да одговорат на предизвиците што ги носи работата.
- Машински и електроинженери
- Автоматичари и електроничари
- Општи работници
Потребна екипа за монтажа и одржување на лифтови. Пожелно работно искуство на иста или слична работа. Одлични услови. CV испратено по email: vrabotuvamepooglas@gmail.com


Телефон: 070/900-939

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи