Se izdava vikendica vo pretor

  • 1500.00 Денари
  • Датум на објавување: 17/06/2020
    • Pretor, Ресен, Цела Македонија, Македонија

Se izdava kompletno namestena i opremena vikendica vo pretor za letniot period , pokraj prespansko ezero


Телефон: 075484314

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи