Продавам: Двосед, Фотеља и Трепезариска маса

  • Контактирај го огласувачот
  • Датум на објавување: 16/08/2017
    • Кавадарци, Цела Македонија, Македонија

Продавам добро сочувани:
- Двосед со механизам за пуштање - 3.000ден.
-Фотеља - 1.500ден.
-Трепезариска маса - 1.000ден.


Телефон: 075/407-458

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи