Registracija Oaiguruvanje Zelen Karton za Bugarski vozila

  • Контактирај го огласувачот
  • Датум на објавување: 01/07/2020
    • Цела Македонија, Македонија

Veke nema potreba da odite do Bugarija za da napravite osiguruvanje na vashiot avtomobil i da izvadite zelen karton.
Pravime se za vas i gi prakame dokumentite po preporachana poshta do vashiot dom.

Kontakt Viber +359 896 346 884


Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи