Trazim posao u Makedoniji

  • По договор
  • Датум на објавување: 07/07/2020
    • Traizim Posao, Скопје, Цела Македонија, Македонија

Trazim bilo kakav posao u Makedoniji sezonski sa smjestajem.Mozete zvati i na viber.


Телефон: 0038762007478

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи