изнајмување на стан

  • Контактирај го огласувачот
  • Датум на објавување: 17/08/2017
    • Карпош, Скопје, Македонија

Се изнајмува двособен наместен стан во Карпош на бул. Партизански Одреди спроти Симпо. Цена по договор.


Телефон: 070684877

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи