PERSIJSKI i EGZOTA macici - rezervacija

  • Контактирај го огласувачот
  • Датум на објавување: 15/07/2020
    • Lapovo, Скопје, Цела Македонија, Македонија

Primamo rezervacije za NOVO LEGLO Persijski i egzota macici.
Zdrave krvne linije
Macici u novi dom odlaze vakcinisani i ocisceni od parazita
Sve informacije mozete dobiti pozivom na broj telefona +38163324422
Zoran, 34220 Lapovo/Sumadijski Okrug/Srbija


Телефон: 0038163324422

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи