Kупување стан

  • Контактирај го огласувачот
  • Датум на објавување: 31/07/2020
    • Aеродром, Скопје, Македонија

Купувам новоизграден стан ,со две спални соби,до 70m2,во околина на поликлиника "Јане Сандански" - Аеродром, Скопје. Контакт 075911196 Стефан,


Телефон: 075911196

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи