Baram frizer/frizerka

  • 18000.00 Денари
  • Датум на објавување: 01/08/2020
    • Македонија

Frizerski salon vo centarot na Skopje ima potreba od frizer/frizerka so rabotno iskustvo.
Pochetna plata 18000+prijavuvanje. Tel 071285290


Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи