Срзонска работа за двајца 17 годишни растовар/утовар

  • 1.00 Денари
  • Датум на објавување: 11/08/2020
    • Драчрво, Скопје, Македонија

Бараме работа до 1ви септември. Имаме 17 години. Работата да биде растовар/утовар или било која работа која бара основно знаење. Работата да биде во предел на Скопје. Дневница 500+


Телефон: 070 667 534

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи